VİZE İŞLEMLERİ

Bu sayfada yer alan tüm vize bilgileri sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için geçerlidir.

Vize müracaatlarınızdan önce Pasaportunuz ile ilgili dikkat edilmesi gerekli önemli unsurlar aşağıdaki gibidir.



Pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalanmış olmalıdır.

Pasaportunuzun son 10 yıl içerisinde çıkarılmış olması gerekmektdir.

Pasaportunuzun en az iki adet boş vize sayfası bulunması gerekmektedir.

Pasaportunuzun geçerlilik süresi talep edilen vize süresinin bitiminden en az 3 ay uzun olmalıdır. 

Vize sayfaları dolu olan pasaportların yenilenmesi gerekmektedir.

Vize uygulaması hakkında en güncel bilgiye ulaşmak için lütfen bize ulaşın.









Konu hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen tıklayın..